::jOurNey::mEaniNg of LifE~

http://www.smileycodes.info

cReam's bLog

post request

Published by maNgo_cReam('',) under on 1:29 AM
assalamualaikum~hari ni cream saje je nak suke suke post
tak best tol tittle!haha
ni permintaa si mira soh cream post pasal dy plak
nak cari publicity la tuh..haha!jangan mara deyhh~gua gurau jerk..haha

let me introduce her~hehe
her name,,wiwa
tinggi  her,panjang pembaris panjang
berat nye seberat seguni beras..
berasal dari tanah..
lahir dari perut ibu mengandung..
want to see her face??
tadaaaaa!!!!!

macam surihani!!hehe,,
 nak tau sape dy sebenany??
eh sebelum tu~~cream nak certe ni ..jangan klik tu dlu!!
 kerje cream ngan mira@wiwa..haha ni amik lesen je..
ye k??ah ta kisah la cream tlis jer..haha
mira ni sat ag 17 ariblan test dengan jpj..wawa,,cream lame lagi..
sekarang ni dia tengah belaja kereta la tu..
u know what?? 
dia batak batak ngn cream dapat belaja ngan boss asia dimana tempat kami amik lesen
wawaw!dia ta de la batak mane,cream hyperkan cikit ayat..haha
ye la,banyak banyak makhluk dia yng terpilih belaja ngn boss tu..
wawaw~rasuah eh,,mule2 cream ingat boss tu garang tpi bile telah di story mory oleh si mira ni kat FB beberape jam yang lepas baru cream tau si apek tu ok gak~wawa
ha!cop..mira kate name nye ipin
eh apin la..mm,ala ala upin ipin gitu..wawa~~
ha!!petang tadi cream jumpe makhluk wiwa nih kat asia..haha
cream tak perasan pon dia dok melangot tunggu boss tu nak ajar dia kereta
haha!
bedeba beda la tuh..
elok elok je cream nak sensenbang + kaci semangat..
cewahh!!hhhaha..
tup tup,si apen tu da datang nak bawak lari mira..
haha!bkn bwk lari la,
pi latih belaja la..
and begitulah ceritanye....
nak tau cerita asli ??boleh lah melawat ke blognye..
remeh temeh of me 
pesanan penaja kepade mira :
jangan berlatih leklok au..ak na tunggu apen tu hangin sama loo~
hahah!
but all the best tok test jpj nanti!!!

haha

p/s: penulisan ini hanya gurawan semate2..
jangan mara yeahh~~



yAng mEnuLis~

2 comments:

Nurul Amira Mohamad Salleh said... @ February 26, 2011 at 1:44 AM

haha 1st impression smpai last ,.. aq dok tegelak je tw bce ini entry !! hahhaha haish2 !! oww,. kate aq pnjg pembaris ea,. hehe tmbh ag ketingginnye,. hehe wiwa ? aiya,. mana mu jumpa ini name ? hoho~ lisa surihani ? haha hish ad2 je,. btw,. sukak2 !! hehe nntykan entry aq pasei ang lak esok !! ehhe siap ko ana !!! haha

ana_cReam('',) said... @ February 26, 2011 at 1:53 AM

panjg noo coment ny..seb bek ta berperenggan..haha! mission complet!!! yeah,ak jmpe kat blog kucing ah..haha!

Post a Comment

hELLo~ thAnks fOr foLLowiNg

wELcOme~

center>