::jOurNey::mEaniNg of LifE~

http://www.smileycodes.info

cReam's bLog

kolej~~masak,explorase!

Published by maNgo_cReam('',) under on 11:05 PM
kolej?
blom dapat result lagi da masuk kolej.
tak la~
cream ambik krusus kat kolej komunity tu.
sebabnye cream tak de buat ape pon kat rumah
so nye cream decide ambik krusus kat citu~
result dah nak keluar dah

cuakk!!

tawakal..haha~
hah!sambung cerita,cream ambil krusus jangka pendek.
mm,buat keropok lekor dengan nuget!
sodap~~
tak rugi der pi sini tapi nye
gua cakap same loo.
penat!!
wawa,masak pon penat..
tapi hasilnye amat memberangsangkan!!
yeaha,,!!

tapi abang ku comment~
'tak der rase pon'
fuh,sedey sedey sedey,,tipu la,ta de rase mkan gak..wawa~


info penting dari pensyarah kat citu:
kolo nak beli nuget,jangan lah beli yang murah
ni bukan nak belagak kaye ke ape der..
haha..
ye la as u all tau,kebanyakkan nugget tu berasal dari ayam kan?
so nye,nugget tersebut dimasukkan segale darah mahupun isi isi ayam.
tak caye??



tak nak caye dah~haha
so better we cook by ourselve..heeE

belaja masaknye berjam2..
kat jadual,habis pukul 5 lebih tetapi kami pantas dan sangat pro
haha,,so nye abis pukul 1 lebih..awal kan??
so nye cream kene balik awal lah

 
cerita belum habis lagi!!hehe
cream memang da nak balik dah tapi,kawan cream,sopia ada krusus tak habis lagi
so nye cream decide nak tunggu sopia..
kebetulan kat kolej tu ada program explorase.
jadinya cream dipaksa oleh kawan cream,mun tok menyertai bende alah tu
                                 elok2 cream nak bukak note book nak layari tenet..dah la kat citu ada wi-fi
sonok sonok sonok
haha,,~terpakse la cream ikut..

u know what??
thats really exciting
seronok ..
and team ceam semua bukan budak kolej tu..
tapi,kami dapat nom 2!!hebat hebat..
antare cabarannye..
kami kena carik perkataan kat dalam box yang ade katak ngan lipas
kami kena ambil batu emas kat dalam besen yang ada belut yang banyak..haha!
ambil gula didalam pinggan yang ade ulat!
besa au ulat nye!
and finally we won!!haha




byby~





yAng mEnuLis~

0 comments:

Post a Comment

hELLo~ thAnks fOr foLLowiNg

wELcOme~

center>