::jOurNey::mEaniNg of LifE~

http://www.smileycodes.info

cReam's bLog

nOT iN gOod mUd

Published by maNgo_cReam('',) under on 9:51 PM
assalamualaikum..
I'm really not in mood now.. i don't know why..

lets istiqfar salawat first oh my dear soul, my dear heart~~~ fuhh..
ujian Sang Pencipta.
orang kate, perasaan resah gelisah, not in mood and so what ever are ujian dari Nya juga..

i don't know what kegilaan jari ni nak menari nari kat keyboard ni..
i don't know..
and
i don't have an idea
 and..
gud bye...

hope All dapat keberkatan daripada yang MAHA ESA ALLAH..
assalamualaikum
yAng mEnuLis~

pengurusan~ arrangement.......

Published by maNgo_cReam('',) under on 4:35 PM

assalamualaikumussalam..
menjenakkan kaki di belantaraku~ belantaraku .. hakiki.. belantara MU..

arrangement arrangement arrangement..... #blablabla..
arrangement tip top.. hidop tip top..
arrangement burst .. hidup huru hara..

suka hati jak nak wat formula mcm tu.. #sukahati lah.hahaha..

lately ni macam-macam benda la cream lupe.. nak kate dah tuwe baru 20+++@#$..
bile dah lupe arrangement hidup huru hara suda...
baru- baru ni ring pulak hilang tah kemana.. #point ny lupe taruk mana
pahas sudah penyakit lupe ak ni  menagis tak berlagu jak.. #ujian ujian..

10 muasofat tarbiyah..
antara nya mengurus masa dengan baik..

mengurus masa dengan baik.. xkot.. mengisi masa yang ada ye la kot.. bajet bagus la pulak.kiki 

diri tak terurus.
belaja tak terurus.
kerja kerja tak terurus.
persatuan tak terurus.
amanah terurus?

cita2 nak menegakkan daulah islamiah.. segala benda tak terurus gane nye nak uruskan satu jemaah...  ~
allahu..
teringat satu cerita daripada perkongsian sahabat2 dalam usrah..
mereka bercerita tentang konspirasi dajjal...
apa yang menarik perhatian cream.. usaha mereka dalam menjayakan matlamat mereka,, iaitu untuk menyambut dajjal yang mereka agung2 akn..
antaranya, mereka telah mencipta pangkalan di banyak tempat antaranya pulau hindi yang katanya terehempas MH370 itu.. tetapi masih ada lagi 2 pulau yang mereka tidak dapat membuat pangkalan mereka..
allahu,hebat sunggu perancangan mereka..

kita kata nak berjuang.. tp
malas.
kata nak berjuang tp
pandai bercakap jak
kata nak berjuang tapi
xde rasa nak berkorban.
kata nak berjuang??
kata nak berjuang??
kata nak berjuang??
urus masa urus diri urus kerja pon dok reti kah?..

cak2.. muhasabah.. xmara2 pon.. senyum jak..
uruslah diri dengan baik sekali =)


yAng mEnuLis~

hELLo~ thAnks fOr foLLowiNg

wELcOme~

center>