::jOurNey::mEaniNg of LifE~

http://www.smileycodes.info

cReam's bLog

lesen lesen..

Published by maNgo_cReam('',) under on 11:45 PM
http://www.smileycodes.infoassalamualaikum.
peace be upon with u.

haii!mesti ramai yang berpusu pusu pergi ambik lesen kan?making-sweetness
tipu la kate tak de keinginan nak ambil lesen.
kawan kawan cream yang kecik kecik (terbantut sikit,,haha!) pon amik lesen gak.
jangan mara daaa,gurau j..http://www.smileycodes.info
hope deporang lulus with flying colours.. chayok korang!

cream da berjaye dapat LESEN L tok kereta!http://www.smileycodes.info
wahaha,saje nak story~batak cikit..hehe
tapi baru kereta,,tak kesah la

tapi kan,,bile cream kate cream tak reti tunggang moto masing masing pelik.
pelik ke?tk pelik la..hehe
cream baru tiga kali tunggang moto..
the ending nye,,mesti terbabas gak..adoi~

hmmm,pagi tadi,,belaja kereta kat asia..
pagi tu da la hujan.. http://www.smileycodes.infokereta tak de. abang cream bawak kereta tu..
cream pon pikir la,,cam ne la nak pi asia tu??
pagi tu memang malas nak pi,malas nak belaja kereta...(penyakit M datang!)
wahaha,,boley jadi alasan cengkelat ta nak pi belaja kete!!
tapi malangnya,,hujan renyai renyai je..
terpakse la pergi...~http://www.smileycodes.info
sebenarnya,cream tak sedia lagi nak belaja kereta tu~
sedih+cuak+haru biru+gementar+++++ time cream daftar tok praL tu..

tapi bajet cool la...haha..
tapi dalam hati ni..rase nak cabot dan lari 1000meter je dari asia tu~
waaa,ta nak nek kete..
tapi,,cream kene tempoh jugak

TERIMA KASIH SIR AZMI ajar saya..!http://www.smileycodes.info
wahaha,,penat En.Azmi aja cream..
tak dapat dapat...asyik wat sala je~
mane tak nye,,time tu tangan cream menggeletar,,,macam mana nak pegang stering macam tu?
da la air-cond da la kuat+sejuk+cuak!
of coarse la menggeletar..
asal jalan je,,kereta mati.
sebab nye,cream tak reti nak gune clas ngan brek.
hehe~tak pe la,budak baru belaja..


yang bestnye,,tengok tengok jam,lagi satu jam nak time out..
yahooo!!penderitaanku berakhir~baru ku mengerti betapa penatnya drive!!
haha..
lepas tu,,cream dan kawan kawan cream yang belajar kereta tu dibelanja minum oleh tuan tuan tu..
mekasih,,En-En~

lepas ni nak test kereta dengan JPJ pulak!
lagi cuak~http://www.smileycodes.info
hmm,sabtu ni praL tok moto...
LAGI LA CUAK!!!
cam ne nak tunggang moto!!!!!
help help~


fuuh,,pray for my success~
to my friends too(yang ambil test computer and sebagainya)~
http://www.smileycodes.info

p/s:cream tak dapat la nak upload gamba kat cini sebabnya gamba semua dekat phone cream.
tak sempat nak masukkan dekat dalam letop ni..hmm

wallaaa~ wasallam

cantikkan kereta ni?nanti crean dah kaye raye,,kereta ni milik cream!!!
wahaha~
yAng mEnuLis~

0 comments:

Post a Comment

hELLo~ thAnks fOr foLLowiNg

wELcOme~

center>