::jOurNey::mEaniNg of LifE~

http://www.smileycodes.info

cReam's bLog

laporan cream

Published by maNgo_cReam('',) under on 9:57 PM





Laporan menutup tirai tahun 2010 cream

cey,,gempak punye tajuk!hik2
making-sweetness
http://www.smileycodes.info
(gempak ke?tak kisah la)

pada 16 Disember 2010,cream telah dan terpaksa
meninggalkan~
suatu tampat yang memberikan pengalaman,ilmu,
dannn
http://www.smileycodes.infomemori yang terindah
ecey~tu sekolah cream la,,sekolah SMKA Simpang Lima yang cantik!
ada gambarnya tapi cream malas la nk upload,,lambat=
cream msuk kat sekolah tu pada 16 Januari 2006.
cantik kan tarikh tu?kirenye genap la 5tahun cream bersekolah kat situ..

even of the year!!
thun ni gak cream dapat jadi naqibah,,bukan senang tugas tu
berat tu amanah nye~
tapi cream berusaha je la walaupun cream ni belum cukup lagi ilmu di dada untuk mentarbiah dan berdakwah ni
cream suke dengar jeee~hehe

bosan la plak taep dari tadi..tapi untuk mengcompleatkan cream nye laporan ni,,
cream taep je laaa(cam tak ikhlas je?)

hah!tahun ni jugak nampak kepimpinan sahabat sahabat cream.
ye laa,masing masing dilantik sebagai pengawas la,exco la,badar lah
hmm,bagus jugak deporang tu sebenarnya walaupun seperti keanak anakan
biase la tu,,bajet budak comey..hehe~

cam biase la,,kate journey~mesti la ada ranjau dan halangan nye kan?
tapi cream tak nak cerita ranjau ranjau nie..
tak best~

http://www.smileycodes.infoacare biase hari sukan
malas la cerita,,tak de ap pon
tak meriah sangat pon
tapi seronok la sebab bersama rakan rakan.

cream duduk di kelas yang sama je setiap tahun
tahun ni guru kelas kami t.wan rafidah
tapi beliau terpaksa berpindah disebabkan sesuatu incident
http://www.smileycodes.infohmm,

then,acara kawat kaki,,
cream pandu puteri.
kat sek cream tuh,pandu puteri memang da di cop dan dilebel lopek cikit la.
tuh yang cream stress uh!pikir kitorang tak bley ke?
kire ok la tu pasukan cream tak dapat nombor last kan?
yeahhhh~kami hebat!
tapi yang memggondol top 3 tu selalu KRS,JPA,PPI
jelos neyh!
pas tu deporang layak la pergi ke peringkat daerah.

pas tu,ada la acara:
dikir barat,nasyid,dan lain lain
eheh,,tak ingat sebenarnya

haa!tak lupe..
UNIC datang ke sekolah cream.
mule mule tak berape exited tapi biler kumpulan UNIC masuk dewannnn
wah,smart jugak ye..hehe,saje suke suke j.

ha!acara hoki plak
kami dapat nombor 3 dan ditewaskan oleh SBPI.
adus,,musuh ketat..hehe

tak lupe jugak ada perkhemahan.
peerkhemahan kami diadakan di sekolah sahaja.
hal ini disebabkan oleh beberapa kekangan yang tidak dapat dielakkan.
tapi cream tak join pon
sebabnye cream join perkhemahan peringkat kebangsaan
mahal tuu bayarannye nak gi sane~

yang terakhir nie,kami ada mativasi di hotel 4 bintang!
http://www.smileycodes.infocream tak tipu..
memang cantik pemandangannya kat situ tapi cream tak sempat la nak upload picturenye
maaf dipinta.

eh,hari raye!
kami batch19
keluar pergi beraya rumah rumah guru guru dan kawan kawan kami
paling best beraye di rumah ustaz rahim..ustaz the best!

minggu minggu exam pon bermula~
http://www.smileycodes.infomasing masing bertungkus lumus.
dan pelbagai soalan sport yang muncul.
tapi malang sume tak kena!
tu la sape suruh pecaye??
kehidupan kami di asrama sangat bebas!
freee
tak de la bebas sangat tapi still obey school rules,,
seperti ikrar kami setiap pagi.
cuma,benda yang 'haram' jadik 'halal' la.
tapi senyap udeh~

sekia sudah laporan cream....
ecewah!

yang benar,
......ana cream.....








yAng mEnuLis~

0 comments:

Post a Comment

hELLo~ thAnks fOr foLLowiNg

wELcOme~

center>