::jOurNey::mEaniNg of LifE~

http://www.smileycodes.info

cReam's bLog

thinking of future.

Published by maNgo_cReam('',) under on 2:44 AM
segala puji bagi allah..

MySpace

aduh tak boleh nak tido la pulak..
teringat macam macam.. lepas tu tangan mula la menari nari dekat key board ni...


spm dah habis..masing masing termanggu tak tau nak wat apa pas tu nanti masing masing rindu kawan kawan kan..dah la,cream tak nak cerite pasal kawan..
 pagi ni nak cerita pasal perancangan masa depan..
 hehe..


nanti tepat pukul 12 tengah malam pada 31/12/2010.. cream nak delete hasil hasil karya cream yang lalu.
walaupun cream tak tau lagi nasib cream samada dapat masuk ke IPTA ke tak tapi nanti cream nak jadi orang baru...!MySpace


ngantok la..selamat malam.... yAng mEnuLis~

0 comments:

Post a Comment

hELLo~ thAnks fOr foLLowiNg

wELcOme~

center>