::jOurNey::mEaniNg of LifE~

http://www.smileycodes.info

cReam's bLog

selamat tinggal sekolak ku,guru-guru ku,kawan-kawanku,makcik n pakcik dm!!!!!!

Published by maNgo_cReam('',) under on 12:36 AM
                


ni sekolah cream,,smka simpang lima.. cream masuk 16.1.2006 pas tu cream keluar dari sekolah ni 16.12.2010.. best kan tarikh nye...

selamat tinggal sekolahhhhhh,selamat tinggal cikgu cikgu..dan terima kasih kerana telah berpenat lelah mengajar kami semua....waaa,sedih nye..

semoga kami dapat keputusan yang terbaik untuk spm ni..aminn

mase hari jumaat malam,17.12.2010... kami budak budak  form 5 wat jamuan tapi yang bestnye, kawan kawan cream yang dah berpindah sekolah pon datang juga..
macam macam gelagat kawan kawan cream sume..
nanti da masuk universiti masing bawa haluan masing masing..
cream dah tak dapat jumpe kawan kawan yang tak matured,yang selambe sangat,yang lawak sangat,yang comel comel macam depo..



                                         ni ustaz rahim yang comil dan sir mutalabisin yang cool
                            malam tu sambut budak budak yang lahir pada bulan 12..selamat hari lahir~


banyak sangat nak tulis tapi dah lewat la..
perpisahan itu memang menyakitkan kan fath??
haha
tapi dalam hidup ini semua akan menghadapinya..
setitis atau pun sedulang mahupun setalam air mata tak memberi makna apa apa.
walaupun berjauhan tatapi hati tetap bertaut dan doa dan ingatan sentiasa berterusan..


yAng mEnuLis~

0 comments:

Post a Comment

hELLo~ thAnks fOr foLLowiNg

wELcOme~

center>