::jOurNey::mEaniNg of LifE~

http://www.smileycodes.info

cReam's bLog

riDe tO.............

Published by maNgo_cReam('',) under on 10:59 PM
 hAri yAng meMenatKan dAn mEncaBar dAn sAngat mEmbahayaKan~~

uhh,da lame ye tak usha blog..meh sini nak cite cikit~

time ni 27 aribulan.. tak sempat nak post on that time..

cream ngn kawan cream riDe tOmaking-sweetness
simpang lima dan sabak bernam..hehe

aim kitorang hanya nak pulang segala khazanah khazanah sekolah yang bukan milik kitorang.
nanti kene soal jawap ti kung susa(alam barzakh~hehe)
kami bertolak pukul bape tah,tapi yang penting 10 minit je perjalanan kami dari sg.besa ke simpang lima.
cream tumpang moto kawan cream je sebab tak berani nak bawak moto lagi walaupon dah dapat L..
hehe~
tapi kawan cream bawak moto memang supeb la,, laju ya amat!!
cream rase macam nak tercabut je jantung,limpa,mata,taik mata dan sekian sekian~
ye la selalunya cream naik kereta pon  20minit .

uish,,bedeba nye nak masuk sekolah lame ku~
and,you know?nasib kitorang memang 'untung' betul sebab mase tu masa rehat..
lagi lah segan,,dan ramai ya amat budak budak nye,,ye la,name pon sekolah..
tapi dengan tabah dan selambanya kitorang jalan je,,

penat tu pure pure senyum dan mesra,,kebas mulutku.. hheehe..xla,grau je..

tengah kami jalan mencari cikgu cikgu tetibe~~
assalamualaikum cikgu...
cream dan sop pandang sesama sendiri...
ne de cikgu yang lalu???
buahahahaha~terburai lah ketawa..
ooh,ada rupe cikgu ea??

pas tu,,sesembang la dengan cikgu alim,cgu latifah..
rindunye la nak back tu school~~
SEKOLAHHHHH~

pas tu kami ridE to sabak sebab kami nak daftar tok kolej komunity tu..


kusangka panas HUJAN di tengah hari..
tapi kami kehujanan di tengah jalan,,,

making-sweetness
ape lagi,,redah je la..
memang rempit skuteer je la..
sop sop..
hang tau tak?ape yang dalam pikiran cek ni,,cek da masuk kaen kafan je au..
menggeleta lutut..
sop lagi la,,dy yang bawak tp moto cream bonceng je..hehe
hujan memang sangat lebat..
sampaikan mata ku tidak bisa membuka dek panahan air ujan tu..
splusssh~air kereta kene kitorag
splusssh~air lori kene kitorang
dan akhirnyaaaa~~ kami sampai kolej komunity..
30minit je au~hebat x hebat? bukan cream la ..
tapi kami sangat basah lecun .. baju sampai boley perah..
dan kami singah sebantar di masjid yang berdekatan..
ni la masjidnye.. sambil tunggu hujanberhebti.. cream intai2 jap.

ni la~ basah lantainye.. seb bek bilik uduk.. time ni ta dek keje
snap pic jap..haha

dan makanya,,tmpat uduknya pon basah jugak..
tpi nasib name nye tempat uduk,,tak kisah la basah mane pon..

dann,

kami berjaya juga daftar..alhamdullilah..
bila dah sampai rumah,,ak seperti dihidupkan semula..hehe

adios~


untuk mendapatkan maklumat tentang krusus jangka pendek
kolej komunity~
anda boley melawat website ini..

http://www.kksbs.edu.my

berbaloi bagi sesiape yang tak de kerja cuti cuti ni.!!!











yAng mEnuLis~

0 comments:

Post a Comment

hELLo~ thAnks fOr foLLowiNg

wELcOme~

center>