::jOurNey::mEaniNg of LifE~

http://www.smileycodes.info

cReam's bLog

hari sabtu

Published by maNgo_cReam('',) under on 9:00 PM

tengah hari sabtu yang busan!
bilamana cream bukak ja mahluk petak empat segi tu,
maka muncullah cerita keling tamil india,
adeh, sadis ja.. =(
jadinya cream golek golek lah kat dalam bilik macam orang saket jiwe,
idea gila dan jahat muncul 
mau carik pasal dengan adik,tp beliau tidor pulak.. dua kali sadis
nak on fb malas pulak, tak do guno nye.. haha..
nih sume gare-gare cite tamil tu lah,,
jadinye cream pi la selongkar selongkar buku buku yang ade kat dalam bilik nih,
ceyh,, konon nak bajet rajen lah nih,, 
ye lah,dah lame tak bace buku asyk asyk menghadap 'mukabuku' ja,
tak berfaedah langsong! hehe cewah,,otak pon dah jadi otak semot..
berkarat karat dah,,boleh dibuat bancuh ayer kopi macam cerita nujum pak belalang tuh..

okeh! sambong cerita.

selongkar selongkar , alih alih buku yang same ja kat dalam bilik nih..
buku punye lah banyak,, berhabuk habuk lagi tuh (nampak sangat malas nak kemas bilik hehe)
pas bace lah majalah2 zaman kuno mak datok ucit cicit nih
nak baca datang la rumah.. haha!
disebabkan cream nih cicak kobeng nye kedekut
buku buku dan majalah tuh semua kepunyaan akak cream.(haha)
tak lah,cream pon ada la beli buku,, yang berilmiah la cikit. ni la dia..(eh2 tak de unsur riak eh)



haa, habis duet cream beli tawu,terbantut angan angan cream nak beli bangow besau..
buku tuh macam bergaye cikit bile bace,, terase macam hebat.. haha!
tapi cream beli ja banyak tpi jadi tempat sarang labah labah jugak akhirnya..hehe..

back to the story >>

setelah puas menelaah majalah majalah tu,, persaan bosan kembali menerpa..
pi la terjah buku yang cream baru beli tuh,tapi malangnye bahase asing..
terase pening pulak otak,,
mulalah kes guling guling kembali, macam cacing kerawit..
tibe tibe mate bersinar sinar..(teringat adikku baru beli komic)








haha~ selongkar menyelongkar bermula,, cari punye cari akhirnya.............
jumpa pon komic nye..
tadaaaa!!!

hati berbunga bunga.. guling guling terhenti..
i'm found the happinest..!!
the happinest become more happinest,,bila mana ni bukan komic cinton2..(perosak bahase English)
komic cinton cinton diharamkan sama sekali!!haha!
hati kayu + alegic cikit..
mata dah bersinar sinar tak sabar nak baca komic tuh..







heeE,sekali sekala baca tak salah kan??
sambil tuh perot pon mula bergendang gendang mengalunkan irama dangdut..
selongkar dapor kejap,, ada meggi.. mata ku dua kali bersinar.. 
memang double berkarat lah otak..!!

nak cerita pasal komic pulak
>>komic nye best, tak de unsur keganasan rumah tangga , unsur unsur hitam walaupom warne nye hitam putih je,, dan boleh gelak besau besau 

ayat yang cream suke dalam nih 
life without rules is nonsense!
dan always something for everything..

terase bermatovasi seketika..

jangan dilihat orang dari pada paras mukanya dan tindakan nya,,
walaubagaimanapun everyone have potential !
and everyone have second chance
mungkin apa yang dibuat bukan atas kenginannya ..
lebih baik membantu dari mengata
ecewah! ni y cream dapat dari komic nih.. haha! 
haa,, main character nye Ax..
Ax terbaEkk punye...!!!

meh cini cream cerita cikit sal Ax nih.
.
dy budak tingkatan 5..
kelas dy 3F (faith for future).. kirenye ni kelas budak budak masalah dan jahat lah..
walau bagai manapon dy nih permain bola terhebat kat sekolah..
dy lah segala taiko dan samsing kat kelas tu,,
dan dia tersangat sangat berani lah.. dan hati kayu..
sebenarnye dy ada masalah silam dan kematian ibu bapa..
dan oleh kerana itu dia mempunyai perinsip hidup dia sendiri,
dan memjadikan dia seorang yang ganas dan walaubagaimanapun,
apabila berhadapan dengan adiknya , dia lain dari pada sikapnya yang ganas itu
'nampak tidak kira seganas manapun seseorang ada jugA titik kelemahannya untuk berlembt..'
dia juga ada misi dia sendiri , dia kata :
'perlukah berhenti menapak di lorong kehidupan jika tak pasti destinasi yang dituju'

haha! suda penat menaip]]]
wassalam~





yAng mEnuLis~

4 comments:

Zaim said... @ April 17, 2011 at 12:00 AM

biasenye mesti ade "abu ubaidah like this"..takdek pun

ana_cReam('',) said... @ April 17, 2011 at 12:22 AM

sudah penat

umi said... @ April 17, 2011 at 10:57 AM

pnt deyh ak mmbcenye...pnjg benor...hehe~~

Nurul Amira Mohamad Salleh said... @ April 17, 2011 at 8:55 PM

CREAM !! hehe rajen la hang mengupdate blog !! masyuk ah :D
aq na jadik pengomen setia lah keh3 eyt, dh beli bangaw bsaw uh t jgn lpe tag aq,. hEE

Post a Comment

hELLo~ thAnks fOr foLLowiNg

wELcOme~

center>