::jOurNey::mEaniNg of LifE~

http://www.smileycodes.info

cReam's bLog

akhirnya...

Published by maNgo_cReam('',) under on 6:06 PM
akhirnya,,, 
SELAMAT TINGGAL ASIA!!!!!!!
weeeEeeEEseronoknye....
haha,, lebeh lebeh pulak..
ye la,dulu kandas,, seb bek yang ini lulus.....
sangat seronokkkkkkkkkkk
macam nak 
..
...
...
...
...
...
...
menari !!

nak lompat lompat!!!


nak guling guling!!!


wEeeee~
haha,, cream cerita pasal test kereta ini hari (disbb kn dulu gagal cream kene repeat)
mule2 nak naik bukit tu,, rase nk tercabot ja ini jantong.limpa,hati,mata,kaki,tangan,
tapi lepas turun ja dari bukit,rasa macam satu bebanan telah jatuh!!(haha hypernye)
kemudian tempat parking pulak..
lepas berjaya di tiga penjuru (test kereta)
cream senyum lebor lebor
...
... tadaaaaa!! cm nih lah
haha!!
excited dan seronok tak terhingga!
pas tu jpj nye pon merepek repek ja time nak tanda tangan..(tak phm pon tp cream senyum ja)
pas tu,, excited col my mom,,
 my mom kate 'mak dah sedia duet dah kolo kamo gagal'
adeh haru ja..hahaha
cream kate 'baik mak sedia duet tol beli kereta pas nih.. haha..'
kemudian dengan seronok nya cream tgok orang lain pulak test..
(tak nak balik rumah haha)
nak kasi support sama kawan2 lain haha
tapi bila mana cream ternampak bukit,,,
gerrr~bukit y berhatu dan menyeramkan.. (saya benci itu tempat)
haha,,sebab dy lah cream kene repeat test.. tpi tak pe,seb bek dah lulus..Alhamdulilah..
tapi,,
,,
,,
,,
 ada kawan cream yang kandas..
adeh,, cream tak jadi nak gembira lebeh lebih..
cream tahu sama itu perasaan,,
so HURTTTTT..
 kecewa..
tapi bagaimana pun,, bersabarlah wahai sahabat ku,,
jangan mudah menyerah kalah hanya kerana itu bukit yang jahat.. haha..
okeh?? keep it up~
jangan mudah putus asa,,

dan bila sampai rumah ja
 masuk rumah je terus ja dengar lagu nih



I’m coming home
I’m coming home
Tell the World I’m coming home
Let the rain wash away all the pain of yesterday
I know my kingdom awaits and they’ve forgiven my mistakes
I’m coming home, I’m coming home
Tell the World that I’m coming



mud nak menari2 
nak melompat lompat


nak guling guling
kembali~~~`


haha,excited noO..
papepon baru institute pemanduan sahaja yang lepas..
institute (U) tak tahu bagaimana nasibnya..
i-allah
dan ada janji yang harus cream tunaikan..haha


sampai cini je lah cream nak berceloteh..
eh tapi sebelum tu,, best jaa belaja kereta moto kat asia nih
sebab cream dapat kenal ramaiiii kawan walaupon cream tak tahu name depe..
hahaha terjah ja.
sembang2 tak tau name..
pape pon semoga berjaya kepada rakan rakan yang mahu dan sedang mengambil lesen..
haha,wat ucapan pulak..
jap2,,ucapan tak habis lagi..
terima kasih kepada :
tuan rozi
tuan bahar
tuan azmi
tuan pakcik garang(haha tak tahu name)
jadi cikgu cream


yahoOOo..!!
dah sudahhh,, putus fius sudah..


okeh,
pape pon,,
praise to Allah,, Alhamdullilah..
sesuatu tidak akan berlaku tanpa kebenaran Dia dan juga usaha dari diri kta sendiri..
kita merancang Allah yang menentukan..






.



yAng mEnuLis~

14 comments:

umi said... @ April 15, 2011 at 9:33 AM

congrates~~ak x amek lg test...huhu~~nth bile la...bebulan2 ak blaja dah...hehe

anisa said... @ April 15, 2011 at 11:13 AM

tahniah2..akhirnye,,habis gak test ko ea...bole r lpas ni bawak ak plak..hoho!!

NURUL NAJWA said... @ April 15, 2011 at 11:22 AM

eceh,ana da lepas ye? congrets!!
ahahaha XD

ana_cReam('',) said... @ April 15, 2011 at 11:26 AM

haha,,
umi : memg berbulan bulan tunggu.. penat j. nak tunggu lg sekse.. haha, ko blaja lek lok,t tak ya nk repet2 lg cm ak.. haha

nisa : nisa, boleh ja.. haha.. ko rempit moto ak res kereta.. ok la tuh

najan : haha, masyeh2,, tu nk batak j sebentar,, ko un dah kan jan??

Nurul Amira Mohamad Salleh said... @ April 15, 2011 at 2:55 PM

ana !! slamat tinggl asia ?? haha aq suke ayt uh !! hahaha !! tahniah ana !!

ana_cReam('',) said... @ April 15, 2011 at 3:41 PM

hahah!! mira mira mira~~~ da lme tak dga kaba berite.. haha! kamo lg hebat,, suda pass lame.. masyeh2.. =D

Nurul Amira Mohamad Salleh said... @ April 15, 2011 at 4:10 PM

aah2 lame ta dga brite cream !! eyceyh ! hehe ouh, shamer2 ~ eh, tp cream ad lesen moto,. mira xderk !! haha mu lagi hebat !! :)

ana_cReam('',) said... @ April 15, 2011 at 4:16 PM

haha,, eley mira.. mu ad lesen moto roda 3 en... hak2.. t boley la aja.. =p

Nurul Amira Mohamad Salleh said... @ April 15, 2011 at 4:21 PM

haha bkn 3 !! dabel !! haha tn pkcik garunk ? yg pakai topi uh ke ?

Nurul Amira Mohamad Salleh said... @ April 15, 2011 at 4:44 PM

haha trailer lah ! hehe aah2 taw x pe. ni lah pakcik yg mira cte uh,. hua !! garank btul, mule2 tyme na start kete un dy da saiko kite pasei undang2. dh la tyme uh da lame lme drpd kls cramah 5 jam uh, mne na engat undang2 cuak gile la dy ty mcm2 tw huhu pakcik uh jawe kan, bau rokok lak uh, hua !!

ana_cReam('',) said... @ April 15, 2011 at 5:12 PM

haha~ takpe2,, jnji suda lepas.. hak2

Nurul Amira Mohamad Salleh said... @ April 15, 2011 at 9:50 PM

yup2 !! alhmdulillah,. :D

aisya said... @ April 16, 2011 at 1:01 AM

wah, tahniah.. teringat zaman2 belaja kete dulu..

btw, gmbar panda tu cute giler la!

ana_cReam('',) said... @ April 16, 2011 at 8:44 PM

haha,, masyeh aisya

Post a Comment

hELLo~ thAnks fOr foLLowiNg

wELcOme~

center>