::jOurNey::mEaniNg of LifE~

http://www.smileycodes.info

cReam's bLog

aPa daH jadii???

Published by maNgo_cReam('',) under on 1:47 AM
aaaa~eh sebelum 2...Bismillah~apa apa yang kita wat mestilah dimulakan dengan kalimah Allah..

betul kan??

da lame dah tak merepek repek kat sini.. Almaklumla,,buzy,,orang ternama memang buzy je

meeting sane sini...huhu



act,da nak exam da,TRIEL!tu yang malas nak update ni..

peluang tu datang sekali je..ecewah,tapi melukut kat tepi kom gak..

tak pe tak pr,,setengah jam je



jom cite jom,,

ha!cite yang lame sangat... saye ni ade la menyertai kem anjuran SMKA kat Melaka..

seronok sangat,,aku dapat buat benda yang da lame aku nak wat.. pas tu dapat pengalaman yang best la! tapi......tak dapat dok khemah.. satu je aku terkilan and tak dapat wat walaupun bendenye dekat je..

sedih,,tapi tak pe.. kolo panjang umur dan Allah mengizinkan apa yang aku inginkan itu,insyaaalh terjadi kan?



Berape hari bulan tah,ada UNIC datang..teruje..!

mule2 tak de la berape excited..tapi bile ahli UNIQUE tu masuk....... waa,smart gak ea.. ish,astafirullah..saje suke suke..



hari seterus dan seterusnya......tak ingat



SATU HARI YANG SERAM!

cite ni berlaku dalam minggu yang lepas... jeng jeng jeng

Ustaz Rahim nak cek kerja yang ustaz suruh..tapi....hehe tau je la kan..

sebelum ustaz masuk lagi aku telah merasakan sesuatu yang anih yang bakal berlaku.........

nampaknya firasat aku memang betul!!

alamak jantong aku bagai nak tercabot! kalau jantung ni boleh berlari dah lame die pecut 100 meter!

kat belakang belakang aku sume kate tertinggal..

habis la..kolo sampai dekat aku lagi la ustaz mara..

3 tapak ustaz datang kat tempat aku,aku da menggeletar da..cuak!

huh,redo j,,aku mintak maaf la kat ustaz sebab sekian and sekian....

ustaz boleh gelak plak..boys pon pakat2 gelak kan aku..

bingung aku dibuatnye..tapi seb baik la ustaz tak mara ... yAng mEnuLis~

2 comments:

Anonymous said... @ September 9, 2010 at 4:56 PM

spe suroh tak siap keje..haha
bgge la tu jd heroin 5M..huhu
tahniah2!!

ana said... @ September 14, 2010 at 10:01 PM

bukan tak siap la...x compleat je.. haha.. terima kasih terima kasih.. ala,kire aku barbakti kat kelas la jugak kan?hehe

Post a Comment

hELLo~ thAnks fOr foLLowiNg

wELcOme~

center>