::jOurNey::mEaniNg of LifE~

http://www.smileycodes.info

cReam's bLog

my story mori

Published by maNgo_cReam('',) under on 7:02 PM

salam ya ramadhan
ahlan wa sahlan ya syawal.. 
sekarang sudah sampai ke prnghujung ramadhan.. ~~ adakah amalan ramdhan ku diterima . adakah aku dapat bertemu pada ramdhan akan datang ? tu semua terletak pada Nya yang maha esa~~uh.

waa,sudah lama kiranya cream sudah tak meng'update blog ini..haha,sekemanye ayat..
serios da lame.. rase rindu pulak dekat kau journey.. disebabkan ak nye journey y baru terlampau sibok 'journey' ini tak mampu ak lihat selalu.. 

nak cite,sekarang nih cream dah sebulan lebih di kskb sungai buluh.. kadang kadang terse rindu kat uitm rindu kat SLISS juga.. tapi nak wat macam mane.. i had to face what i had decided.. 

story begin >>>
tak yah nak stori sangat lah .. merepek suda.. dah lame tak menaip kat keyboard nih.. sementara menunggu azan magrib tiba sambil perotku berkoroncong2 ala ala bunyi ak taip kebord nih cream nak merepek sebentar.. adeh,maaf la.. ini cerita tak maanfaat sangat pon,saje nak melepaskan kerinduan same kau wahai blog.. haha.. waa,panjang noo cream nye introduction kan.. haa,cerita bersambung.. mule2 cream masuk kskb ni,cream tak dapat nak adapt lg cara hidup kat citu.. truely cream cakap,,kehidupan cream mule2 kat citu sangat penat dan pack.. gua cakap same lu la,gua sampai tak sempat msj sahabat cream pon.. haa~ce bayangkan betape bizi nye crem// waa,hyper tak?? .. then,kay cini cream shock la jgak cara hidop kat sini.. tp insyaallah cream bley biasekn diri.. yang penting kita mengatur diri kita bkn keadaan yang mengatur diri kita.. hidop tuh perlu ad perinsip dan pegangan,... haha.. motivasi petang sebentar.. 

kawan kawan kat cini sume nye ok.. cream tak kisah sume tu,asal cream masuk ngn depe dan depe masuk ngn cream that goodddd.. haha.. 

ala,tak tawu nak tls ap suda.. cream nak cite lain lah.. 
alkisah~~~ 

kami nak pi the stor kot .. disebabkan the stor tu dekat dengan kskb,kami pi la sane.. tambahan kami nak berbuka puase di luar.. haha.. bajet budak besa la nih.. 
yang lawak nye kami 6 orang .. satu teksi boleh memuatkan 4 orang je.. jadinye sepatotnye ken naik 2 teksi tapi kami sumbat je 6 orang dalam satu teksi.. haha.. ce imagine,, betape sempitnye kat dalam teksi tuh.. dan bertape kurus nye kami dapat memuatkan 6 org dalam satu teksi.. haha.. bile keluar teksi masing2 lege dengen lege nye.. detik detik itu sangat best la.. 

but in deep of my heart,, im really2 miss sliss so much!! .. my memory with them forever lasting.. <3





selamat berbuka.. 
ketandusan idea..




yAng mEnuLis~

3 comments:

kiwi_baek! said... @ August 28, 2011 at 5:41 PM

yg aku peliknye..ape kaitan teksi ngan sliss?

ana_cReam('',) said... @ August 28, 2011 at 7:09 PM

haha.. that mean.. walo se best mane pon.. s.l.i.s.s the best la.. deep of my heart..

kiwi_baek! said... @ August 30, 2011 at 12:00 AM

so kenape ngan teksi

Post a Comment

hELLo~ thAnks fOr foLLowiNg

wELcOme~

center>