::jOurNey::mEaniNg of LifE~

http://www.smileycodes.info

cReam's bLog

saat 30 April 2o1o

Published by maNgo_cReam('',) under on 4:31 PM
dalam gembira ada duka....



Alamak lambat update blog..ana buzy sikit dah la nak exam dah.ni nak cite pasal previous moment..time 30 tu birthday ana=saat perpindahan tercer Wan Rafidah selaku guru kelas kami..sedih sangat..





saat-saat bersama t.wan


ini lah dia gelagat rakan rakan sekelas ana.ana dan jiha yang kasi kek tu sempena birthday kami..bajet kaye la plak.sepatutnya orang yang kasi kek tapi kami yang beli makan sendiri..hehe..ok la tu..




ini lah kek kami!!


walaupun tak berapa nak cantik tapi sedap.........kami rancang nak kaci satu form tapi da tinggal cikit sebab budak lelaki lelaki yang gedabak gedabak tu potong besow besow kek nye..saba je...






Bulan April ni ramai yang bawa kek,antaranya..put.sop..pape pon apybedy ye korang sume..semoga mendapat rahmat dan kasih sayang Allah....




HAPPY BIRTHDAY SUME!























ana terharu kawan kawan ana kaci hadiah kat ana,itu tandanya mereka ingat kat ana tapi ana tak mengharap kawan kawan ana beri ana hadiah,tapi ingatan dan doa mereka amat bermakna bagi ana...terima kasih semua....













Terima kasih semua....yang lain tak sempat nak upload


yAng mEnuLis~

0 comments:

Post a Comment

hELLo~ thAnks fOr foLLowiNg

wELcOme~

center>