::jOurNey::mEaniNg of LifE~

http://www.smileycodes.info

cReam's bLog

Hari hari ku....

Published by maNgo_cReam('',) under on 8:48 AM
AHAD,ISNIN,SELASA,RABU,KHAMIS,JUMAAT.....



Balik ostel pada hari Ahad tu..mule mule ingat tak mo blek ostel sebab ahad tu ada usarah.ana da la nakibah.Nakibah pulak yang tak datang..hehe..malam tu da denga cerite sedih dah.Tapi tak pe,ana bersyukur sangat kerana dikurniakan rakan rakan yang baik.Minggu ni ramai cikgu yang tak de..jadinya kami banyak masa yang terluang......



ISNIN..

Kerana semata mata sebatang pensel,ana tak bercakap dengan kawan ana,Najihah..dia nie comel je orangnye tapi sengal ya amat!Masa tu mod tak baik,tapi 20minit kemudian kami baik baik semula..pembelajaran diteruskan seperti biasa.....



SELASA..

hmm,ape ye yang menarik hari nie??lupe plak...hari hari kami memamg ceria kerana membuli mira nisah..of cos la 2 vs 1,2 menang kan??



RABU..

pagi belajar seperti biasa dan seperti biasala gha dengan perangai die yang senget dan bengkok tu..serabot ana nak melayannya...petang tu ana ngan mira masuk kuiz Math..terpakse.....hehe...tapi ana syukur jugak sebab masuk kuiz tu sebab secara tidak langsung ana dapat wat revision daripada soalan tu.Gha plak die masuk ape pertandingan tah tapi sempena hari puteri Islam la..cewah,die menang la..Eh,lupe plak,pas sekolah tu ade daurah..adoyai,duduk berdepan ngn lelaki la plak..da la tak suke..nGee~~



KHAMIS..

Tiada yang best kot..tak ingat la plak



JUMAAT..

mula mula kami belajar BM..JUadoyai,kena marah dengan cikgu Alim la plak..eh,bukan ana ea tp kelas ana..sama je la kan??tetiba insaf kejap...kimia kami belajar dengan penuh semangat!!..masa PQS la tak boleh bla,masing masing ngantuk..ana la,siap melalut macam macam kat gha tapi ana tak seda pun ana cakap apa kat gha..dah la time ustaz aja..ishh.tak elok kan cam tuu..ustaz maaf,involuntary action la ustaz..time sejarah gha kena habis habisan la ngan budak putera...'tak dapet cek nk nolong'..huhu..



SABTU..

hari sengal antarabangsa..gha punye pasal...budak kecik..haha..masa Fizik cg Safarin masuk lambat,sonye kami melukut la kat pondok yang berhampiran,,,ala,cam melukut di tepi gantang tu...tengah syok syok kenakan Bariah,tetibe kene shutttttttt.....pehal pulak kan??sekali kitorang pandang atas......mak ai!!!!pengetua.......semua cabot........hey,budak2..time BM kami buat karangan....semangat kami wat..kena puji ngn cikgu..uh,bangge je..Kami(ana,gha,mira)pergi makmal bio awal..tunggu punye tunggu,tak sampai sampai lagi jadinya kami ambil peluang itu untk metik buah kedondong kat depan bilik cg.basrowi.....seram.....waw,teruja banyak gila buah kedondong..tapi malangnya tinggi...tatibe ada kayu pulak kat situ.apa lagi kitorang kait la tapi tak dapat jugak last last kayu tu yang kena kepala ana..isk isk..gha la ni..hehe..lawak.....jadinya,kami menggunakan la ketinggian mira tu tok memetik buah tersebut..kan senang tu..................continue





tak sempat nak cerita semuannya......................... yAng mEnuLis~

1 comments:

haru_maki said... @ May 2, 2010 at 5:24 PM

ana!!!!!!!!!!!!ak da tgok~

Post a Comment

hELLo~ thAnks fOr foLLowiNg

wELcOme~

center>